Selecteer een pagina

Financieel / Fiscaal collectief zoekt deelnemers

Zelfstandig opererend en toch onder de beschutting van een collectief, elkaar versterken door gebruik te maken van onze kennis en elkaar aanvullen op de zwakkere punten.

 

Behoud eigen identiteit

Samen onder één dak in Leeuwarden, met behoud van eigen identiteit, zijn we in staat om klanten een kwalitatief totaalpakket te bieden, zodat zij op één adres financieel en fiscaal op maat kunnen worden bediend.

De voordelen

Onze klanten zijn particulieren, ondernemers in het MKB en bedrijven die te klein zijn voor een accountant, of zelf over te weinig kennis beschikken om de financiële en fiscale administratie correct af te handelen.

Naast het voordeel onze klanten vanuit een collectief te kunnen bedienen, zijn we elkaars sparringpartner, visitekaartje en kruiwagen. En denk eens aan de mogelijkheden van besparing op onze zakelijke kosten zoals huur, software, loonkosten, abonnementen, contributies en meer. Deze constructie biedt vele voordelen!

Jouw profiel

Ben jij ondernemer met een administratiekantoor, fiscaal bureau, juridisch adviesbureau, assurantiekantoor, een loonadministrateur of detacheerder van administratief personeel en sta jij open voor deze unieke samenwerking ?

Aarzel niet en neem snel contact op met Djurjen Feenstra.

met-collegas-sta-je-sterker-acento-leeuwarden